Ingrediente

În domeniul ingredientelor pentru industria alimentară, reprezentăm pe piaţa românească firmele PALSGAARD A/S Danemarca, SACCO şiCALIGFICIO CLERICI Italia, colaborăm cu firma Sensient Food Colors România şi alţi furnizori interni şi externi.

Citeste continuarea

Sisteme de ambalare

MTC ROMANIA, prin divizia Sisteme de ambalare, satisface cererile dumneavoastră referitoare la ambalaje şi maşini de ambalat, atât în domeniul alimentar cât şi pentru cel nealimentar, oferind soluţii complete.

Citeste continuarea

Utilaje de ambalare

În domeniul utilajelor şi a sistemelor de ambalare oferim soluţii complete atât procesatorilor din industria alimentară cât şi firmelor din alte ramuri cum sunt mobilier şi produse din lemn, produse ceramice, componente electronice, papetărie şi altele.

Reprezentăm pe piaţa românească compania olandeză HENKELMAN BV care este unul dintre cei mai importanţi producători europeni de maşini şi sisteme de ambalare în vid sau în atmosferă modificată şi compania MINIPACK-TORRE Spa., producător italian de echipamente şi sisteme de ambalare în folie termocontractibilă.

Citeste continuarea

Service echipamente

O firmă de service, având la bază experienţa tehnică acumulată, oferă următoarele:

– Activităţi de service pentru toată gama de echipamentele comercializate de firma noastră – în perioada de garanţie si post garanţie.

Citeste continuarea