Prezentare MTC ROMÂNIA

Bine ati venit la MTC!

Va multumim pentru vizitarea site-ului nostru si suntem onorati sa va impartasim informatii despre produsele, serviciile si experienta noastra!

 

MTC ROMANIA IMPEX SRL şi-a început activitatea în 1993 ca subsidiara a MTC Holding Ges.m.b.H., din care mai fac parte alte trei companii localizate in Polonia, Slovenia si Serbia. În toata aceasta perioada de prezenta pe piata romaneasca, compania s-a remarcat ca furnizor de ingrediente, ambalaje echipamente de infoliate şi maşini de vacuumat.

Pentru a câştiga şi consolida încrederea partenerilor noştri, activitatea firmei noastre se desfăşoară în conformitate cu principiile de bază ale sistemului de management al calitatii. Am implementat si certificat inca din 2000 un Sistem de Management al Calităţii, conform standardului EN ISO 9001:2000, iar in 2018 s-a încheiat cu succes tranziția la noul standard ISO 9001:2015.

 

MTC ROMANIA vă oferă produse şi servicii de înaltă calitate atât în domeniul ingredientelor, cat si in cel al ambalajelor si echipamentelor de ambalat, în parteneriat cu furnizori externi din Uniunea Europeană si Europa.

MTC ROMANIA este reprezentant al companiilor Sacco s.r.l. Italia producatori de culturi lactice, Palsgaard A/S Danemarca producători de emulgatori și stabilizatori, Klockner Pentaplast – divizia farmaceutica, producatori de ambalaje/folii flexible si rigide, Mitsubishi Poliester Film Germania producatori de ambalaje/folii flexible si rigide destinate ambalarii produselor alimentare si inustriale.

În ceea ce privește echipamentele de ambalat, MTC ROMÂNIA distribuie pe piaţa românească echipamente de ambalat în vid sau atmosferă modificată, produse de compania olandeză Henkelman BV. Pentru echipamente și sisteme de ambalat în folie termocotractibilă, colaborăm cu producătorul italian Minipack-Torre S.p.a.

Pentru a oferi o soluţie completă in ceea ce priveşte ambalarea in blistere farmaceutice vă putem oferi, datorită parteneriatului nostru cu producătorul Klockner Pentaplast, ambalaje rigide cu structură mono şi multistrat.