Cheaguri Alimentare
MTC ROMANIA vă pune la dispoziţie o gamă completă de cheaguri produse de către Caglificio Clerici Italia.
Cheaguri de origine animală
– obţinute din stomace de viţel şi de bovine de cea mai bună calitate, controlate la origine. Nu conţin coagulant microbian, pepsină porcină şi chymozină recombinată DNA.
1. cheag pudră – 96% chymozină; 4% pepsină bovină
2. cheag pudră – 70% chymozină; 30% pepsină bovină
3. cheag lichid – 15% chymozină; 85% pepsină bovină
– cheaguri obţinute din stomace de miel şi ied pentru brânzeturile speciale din lapte de oaie şi capră.
Cheaguri microbiene
Obţinute prin fermentarea speciei de Rhizomucor miehei. Cheag pudră şi lichid – diferite puteri de coagulare.
Chymozina
Obţinută prin fermentaţia unei specii de Kluyveromyces lactis