Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

MTC ROMÂNIA – distribuitor al produselor Sacco şi Clerici din Italia, un important producător de ingrediente: culturi, cheag şi enzime – pune la dispoziţia unităţilor de prelucrare a laptelui enzima Lactase 6500 L, care descompune lactoza în glucoză şi galactoză. Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză într-o anumită măsură. Prin utilizarea acestei enzime, se asigură eliminarea controlată a lactozei, pentru a obţine produse care pot fi uşor digerate de toţi consumatorii.
Avantajele utilizarii enzimei Lactase 6500 L sunt:
• Eliminarea controlată a lactozei, obţinând produse lactate cu conţinut redus de lactoză;
• Determină obţinerea unor produse de calitate superioară;
• Împiedică apariţia gusturilor străine în produsele finite, datorită purităţii mari.
• Determină obţinerea produselor mai dulci, datorită formării glucozei;
• Nisipozitatea din îngheţată este redusă, datorită lipsei cristalelor de lactoză.
Vă stăm la dispoziţie pentru informaţii suplimentare şi comenzi.
Aşteptam să ne provocaţi!