top_palsgaard

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Stabilizatori şi Emulgatori pentru Ciocolată şi produse de Cofetărie

Chocolate1
Palsgaard A/S este o companie specializată în producţia poliglicerol-poliricinoleatului (PGPR) şi care produce de asemenea alte produse ca fosfati de amoniu (YN) şi mono-digliceride.

Avantajele utilizării lor în producţia ciocolatei

Fără arome străine
Folosirea produselor PALSGAARD®, libere de oricare arome străine, este în special importantă pentru ciocolate conţinând cantităţi mici de cacao, de exemplu ciocolata cu lapte şi albă.
Flexibilitate in producţia ciocolatei
Stabilizatorii şi emulgatorii PALSGAARD® rezolvă probleme asociate cu o curgere neuniformă în masa de ciocolată lichidă.Palsgaard_4125a

Fără sedimentări
Prin folosirea produselor PALSGAARD®, la diferite dozări, nu mai apar probleme cauzate de blocări ale pompelor automate de dozare. Datorită concentraţiei ridicate de PGPR, produsul poate fi adăugat la o dozare mai mică decât prevede standardul şi contribuie de asemenea la reducerea conţinutului de grăsime din ciocolată.
Palsgaard_cioc
Prin utilizarea PGPR, se reduce nivelul de unt de cacao sau CBS/CBE obţinându-se aceleaşi caracteristici.
Alte avantaje:
- Mai puţinǎ ciocolatǎ necesarǎ pentru glazurare
- Umplerea formelor mai rapidǎ
- Greutatea şi grosimea stratului egale, la glazurarea biscuiţilor
- Eliberarea uşoarǎ a aerului prins
- Turnarea egalǎ în forme
- Reducerea vâscozitǎţii create în condiţii umede (ex. Ciocolata pentru glazurarea îngheţatei)
- Îmbunǎtǎţirea adeziunii la temperaturi scǎzute a glazurii de îngheţatǎ
- Previne apariţia aşa-ziselor gǎuri de ac în glazura de îngheţatǎ