OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Culturi de microorganisme

Începând cu 1 iulie 2004, MTC ROMÂNIA oferă spre vânzare culturi de microorganisme produse de către Sacco s.r.l. Italia. Culturile cu adăugare directă în vană sunt furnizate în formă congelată sau liofilizată, în funcție de condițiile specifice fiecarui client.

CULTURI PENTRU PRODUSE PROASPETE FERMENTATE

1. Culturi termofile
iaurt1Culturi conţinând tulpini de Streptococcus thermophilus şi Lactobacillus delbrueckii subsp. bulgaricus – folosite la fabricarea iaurtului cu coagul spart, ferm sau a iaurtului de băut, simplu sau cu arome, fructe şi diverse adaosuri. Imbinăm astfel în gama noastră tradiţionalul cu inovaţia.

2. Culturi mezofile
iaurt3Diverse mixuri de tulpini de Lactococcus lactis subs. lactis, Lactococcus lactis subs. cremoris, Lactococcus lactis subsp lactis biovar. diacetylactis şi Leuconostoc indispensabile pentru producţia de smântână, lapte bătut, sana şi alte produse fermentate, pregătite să întâmpine toate cerinţele şi gusturile clienţilor dumneavoastră.

3. Culturi probiotice
iaurt4Lactobacilus acidophilus şi Bifidobacterium sunt două dintre bacteriile recunoscute ca fiind benefice organismului uman, pe care le punem la dispoziţia dumneavoastră, pentru a adăuga valoare produselor lactate.

4. Culturi protective
shutterstock_54494959
Lactobacillus rhamnosus şi Lactobacillus plantarum sunt doar două dintre bacteriile recunoscute care contribuie la inhibarea sau creşterea microorganismelor nedorite în produsele alimentare.

CULTURI PENTRU BRANZETURI

1. Culturi pentru brânză proaspată de vaci
2. Culturi pentru toate tipurile de brânzeturi maturate:
Trapist, Olanda, Tilsit etc.
3. Culturi pentru brânzeturi cu pastă opărită:
Mozzarella, caşcaval Penteleu, Dalia, Rucăr etc.
4. Culturi pentru brânzeturi în saramură:
telemea, Fetta.
shutterstock_31795600