top_cheag

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Cheaguri Alimentare

MTC ROMANIA vă pune la dispoziţie o gamă completă de cheaguri produse de către Caglificio Clerici Italia.

Cheaguri de origine animală

– obţinute din stomace de viţel şi de bovine de cea mai bună calitate, controlate la origine. Nu conţin coagulant microbian, pepsină porcină şi chymozină recombinată DNA.

cheese1
1. cheag pudră – 96% chymozină; 4% pepsină bovină
2. cheag pudră - 70% chymozină; 30% pepsină bovină
3. cheag lichid - 15% chymozină; 85% pepsină bovină
– cheaguri obţinute din stomace de miel şi ied pentru brânzeturile speciale din lapte de oaie şi capră.

Cheaguri microbiene
cheese6
Obţinute prin fermentarea speciei de Rhizomucor miehei. Cheag pudră şi lichid – diferite puteri de coagulare.

Chymozina
chesse4
Obţinută prin fermentaţia unei specii de Kluyveromyces lactis