OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Ingrediente

MTC ROMÂNIA reprezintă pe piața românească unul din cei mai mari producători de emulgatori și stabilizatori – Palsgaard A/S Danemarca. Distribuim culturi lactice produse de Sacco s.r.l. Italia şi coagulanți (cheaguri) furnizate de Caglificio Clerici S.p.A. Italia.

Ingrediente de înaltă calitate:

  • Culturi lactice SACCO – în variantă liofilizată sau congelată pentru inoculare directă în vana de producţie. Culturile nu necesită activare sau alt tratament înainte de utilizare.
  • Coagulanţi (cheaguri), enzime, conservanţi și arome produse de CAGLIFICIO CLERICI Italia:
    - cheaguri animale, microbiene şi obţinute prin fermentaţie
    - enzime pentru prevenirea balonării brânzeturilor
    - conservanţi naturali pentru prevenirea dezvoltării drojdiilor, mucegaiurilor şi a altor  bacterii nedorite
    - aromă de fum.
  • Coloranţi alimentari.
  • Teste pentru determinarea antibioticelor din lapte.
  • Teste de fosfatază
  • Stabilizatori şi emulgatori PALSGAARD folosiţi la fabricarea produselor lactate, îngheţatei, margarinei, ciocolatei şi produselor de patiserie, sosurilor, ketchupului sau maionezei.