BOPP-Folienrollen Treofan NeunkirchenBOPP film rolls at Treofan Neunkirchen

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Folii BOPP

treofan1
Grupul Treofan este o companie multinaţională producătoare de folie de polipropilenă coextrudată. Capacităţile de producţie deţinute in Germania, Italia şi Mexic situează compania intr-o poziţie fruntasă in  topul producătorilor mondiali de folie de polipropilenă.

Grupul Treofan oferă o gamă largă de tipuri de folii de BOPP destinate ambalajelor, ţigaretelor si industriei electrotehnice; transparente, alb-opace, alb-perlate, alb-metalizate, caşerate cu diversi polimeri acrilici, pvdc, evoh pentru a oferii proprietăti de barieră acestora.
Foliile Treofan sunt biorientate şi coextrudate fiind formate din 3 până la 5 straturi distincte, în funcţie de cerinţele impuse de produsul ambalat.

treofan2
Multe din foliile Treofan sunt branduri protejate si au fost realizate după cerinţele clienţilor şi sunt considerate pe piaţă ca fiind de cea mai bună calitate. Produsele Treofan sunt în conformitate cu standardele de calitate agreate şi certificate ISO 9001:2008
Activităţile de cercetare de pe liniile pilot din cele 3 fabrici europene, pun bazele dezvoltării de noi produse. Strânsa cooperare ştiinţifică cu marile departamente de cercetare din cadrul grupului Treofan, asigură o dezvoltare dinamică.
Unul dintre cele mai importante şi recente produse Trespaphan este folia TreoPore o folie de polipropilenă biorientată utilizată ca membrană separatoare in productia de baterii lithium.