top_palsgaard

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

PREGĂTEŞTE VIITORUL PRODUSELOR TALE

Fine_food_circle
Pe baza experienţei acumulate în peste 20 ani de activitate pe această piaţă în România, şi beneficiind de know-how şi profesionalism de cel mai înalt nivel din partea furnizorului nostru, Palsgaard A/S Danemarca – lider în furnizarea de ingrediente funcţionale în acest segment, suntem în măsură ca împreună cu tehnicienii dumneavoastră să găsim şi să oferim cele mai bune şi complete soluţii pentru ca produsele dumneavoastră să se impună pe o piaţă cu cerinţe calitative din ce în ce mai înalte.
In lista de posibile aplicaţii ale emulgatorilor şi stabilizatorilor oferiţi, intră toate tipurile de maioneză, ketchup, sos şi dressing.

Efectul ingredientelor funcţionale
Finefood1
Ingredientele oferite de MTC ROMANIA sunt obţinute din materii prime selectate, pe baza cerinţelor consumatorilor şi producătorilor pentru produsele finite, fiind potrivite reţetelor dumneavoastră existente şi echipamentului de producţie actual. Unele dintre cele mai frecvente efecte pe care ingredientele noastre funcţionale le pot aduce în produsele finite sunt :
- creşterea capacităţii de legare a apei
- consistenţa mai cremoasă
- vascozitate ridicată
- reducerea conţinutului de ou din reţetă
- reducerea procentului de grăsime şi a caloriilor
- îmbunătăţirea structurii produsului
- stabilitate la îngheţ/dezgheţ
- prelungirea vieţii produsului în condiţiile calitative iniţiale

Aplicatii
Finefood2
Maioneza şi produsele similare sunt adesea fabricate folosind diverse metode şi reţete în care deseori sunt cerute ingrediente funcţionale potrivite pentru obţinerea rezultatelor finale perfecte. Paramentrii cheie ai producţiei care influenţează alegerea emulgatorilor/stabilizatorilor sunt :
- proces la cald sau la rece
- proces continuu sau în sarje
- cu sau fără ou
Maioneza şi înlocuitorii de maioneză se împart în general în următoarele grupe : – maioneza traditională (tipic cu min. 80% grasime); maioneza de salată (in jurul a 50% grăsime); maioneza ’’light’’ (grăsime pană la 40%) .
Gama noastră de emulgatori / stabilizatori acoperă toate aceste grupe.

Sosuri si dressing-uri. Pentru produse de acest tip, caracterizate în general printr-o vascozitate scăzută, MTC ROMANIA oferă o gamă largă de ingrediente funcţionale cu diverse aplicaţii ca :
- dressing-uri fără grăsime
- dressing-uri şi sosuri cu conţinut de grăsime
- sosuri stabile la cald şi îngheţ

Ketch-up. MTC ROMANIA va pune la dispoziţie emulgatori / stabilizatori potriviţi pentru textura şi vascozitatea cerută.