top_palsgaard

Ce Este Nou?

Ianuarie 2016: Utilizarea lactazei în produsele lactate şi beneficiile ei

nou Se estimează că aproximativ 70% din populaţia globului suferă de intoleranţă la lactoză...

Mai multe

Aprilie 2015: Teste de neutralizare

Recomandate pentru determinarea calitativă a falsificării laptelui ...

Mai multe

Emulgatori şi stabilizatori pentru panificaţie, patiserie

PrajiPrincipala categorie de produse din această grupă sunt emulgatorii pentru produsele aerate obţinute prin batere.
Suportul acestor produse este amidonul natural care conferă avantaje privind sănătatea şi dezvoltarea produselor, astfel încât putem oferi produse exclusiv vegetale, nemodificate genetic.
Vă oferim o gamă largă de emulgatori cu aplicabilitate industrială, unde este important obţinerea de şarje constante în calitate, reducerea ajustărilor reţetei şi nu în ultimul rând costuri de producţie reduse.
Seria de emulgatori PALSGAARD SA 6600 – patentată de PALSGAARD, este bazată pe un singur ingredient cu multiple beneficii în utilizarea industrială: efect instant, o etichetă mai “curată”, îmbunătăţirea valabilităţii prăjiturii, un gust şi o aromă imbunatăţite, reţete uşor de ajustat, flexibilitate pt o gamă largă de aplicaţii, dozaj foarte mic, uşurinţă în dozare şi manipulare.
Palsgaard_rulada
Aplicaţii:
- toate tipurile de blaturi (sponge cakes, pound cakes, swiss rolls and snack cakes)
- paste făinoase
Proprietăţile de bază ale acestor produse sunt: caracteristicile de batere, textură, toleranţă, formă şi aspect.
pALSGAARD_tort

Cunoştinţele noastre în alte domenii în care activăm, ca de exemplu producerea ciocolatei, cremelor pentru umpluturi, produselor lactate etc, asigură pentru dumneavoastră un real avantaj.
MTC ROMANIA se dedică pentru a vă oferi doar soluţiile cele mai bune şi noutăţile apărute în acest domeniu dezvoltate şi testate în fabricile pilot ale furnizorului nostru, susţinute de tehnicienii noştri pregătiţi să vă asiste în aplicaţiile dumneavoastră.